כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה

בא לכם להתפנק באמת? לכו על הכריך המושלם הזה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף מאיר עזר "תנובה שף" \

צילום: שרית גופן \

עיצוב: אינה גוטמן

דרג:
כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 30 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שמונה פרוסת לחם
  • 250 גרם חמד 5% חתוכה לפרוסות דקות
  • חצי כרישה פרוסה לעיגולים
  • 200 גרם פולי אדממה קלופים של סנפרוסט
  • 20 עלי תרד תורכי
  • בצל סגול פרוס דק
  • 200 גרם קוויאר קישואים:
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
  • חצי בצל לבן קצוץ
  • שמן שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • קורט כורכום

אופן הכנה:


כרישה צלויה:
•מסדרים את הכרישה על תבנית עם ניר אפיה, מתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל
•צולים בתנור על 180 מעלות למשך כעשר דקות


קוויאר קישואים:
•בסיר קטן מטגנים בצל ושום בשמן זית עד הזהבה
•מוסיפים את קוביות הקישואים וממשיכים לבשל כעשר דקות  על אש נמוכה עד שהקישואים רכים
•מורידים מהאש מתבלים במלח פלפל וכורכום
•מערבבים בעזרת מזלג , מועכים ומצננים

הרכבת הכריכים:
•על גבי פרוסות הלחם מורחים את קוויאר הקישואים
•מוסיפים את התרד
•מניחים את פרוסות הגבינה
•מוסיפים את הכרישה הצלויה, פרוסות בצל ופולי הסויה

דרג: