כריך חם בגריל

כריך ג'בטה ממולא בגבינת מוצרלה, זיתים ועגבניות מיובשות, מוגש חם שהגבינה נמסה

מאת: גלעד יקיר

דרג:
כריך חם בגריל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 5 דקות

כמות מנות: ג'בטה אחת

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ג'בטה גדולה
  • 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
  • זיתים שחורים מגולענים
  • 200 גרם גבינת מוצרלה
  • 2 עגבניות אדומות ובשלות, פרוסות דק
  • חבילת בזיליקום, עלים בלבד

אופן הכנה:

הכנה:
1. חוצים את הג'בטה ומרוקנים מעט מהחלק הלבן.
2. מורחים בעגבניות המיובשות.
3. דוחסים בשכבות את הבזיליקום, העגבנייה, הזיתים והגבינה.
4. סוגרים, עוטפים בנייר האלומיניום ומהדקים היטב.
5. מניחים את הכריך בתבנית (למקרה שיטפטף) ומכניסים לתנור למשך 10 דקות. אפשר להניח על הכריך תבנית הפוכה ועליה משקולת כדי שכל הטעמים יתערבבו.
6. פורסים את הג'בטה (עם נייר הכסף) באלכסון ואוכלים חם.
דרג: