כריך גבינת צפתית עם סלסת פלפלים קלויים

סנדוויצ'ים עם שילובים טעימים בטוסט, בגט, בייגל, סביח ועוד

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שפית ליטל ארזי \

צילום: שפית ליטל ארזי \

עיצוב: שפית ליטל ארזי

דרג:
כריך גבינת צפתית עם סלסת פלפלים קלויים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 לחמניות
  • 350 גרם גבינת צפתית מעודנת 5% פיראוס- חתוכה לפרוסות
  • עלי בזיליקום
  • סלסת פלפלית קלויים
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
  • 4 פלפלים קלויים חתוכים לקוביות קטנות
  • 0.25 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
  • 4 עגבניות מיובשות חתוכים לקוביות קטנות
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כפית אריסה
  • 0.5 כפית דבש
  • מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה: א. הכנת הסלסה-
לערבב היטב את כל המצרכים.
ב. הרכבה-
לחתוך את הלחמניות באמצע, למרוח בנדיבות מהסלסת פלפלים, לסדר את פרוסות הצפתית ולהניח עלי בזיליקום מעל.  
דרג: