כריך גבינה צפתית וסלמון

כריך גבינה צפתית על לחם שחור רוסי, סלמון מעושן, מלפפונים ושמיר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כריך גבינה צפתית וסלמון
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: מנה 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 פרוסות גדולות של לחם שחור רוסי
  • 1/2 עיגול של גבינת צפתית מעודנת 5% פרוס לפרוסות
  • 100 גרם אילתית (סלמון) מעושנת
  • 1 מלפפון גדול פרוס
  • 4-5 גבעולי שמיר
  • גבינה לבנה למריחה 9%

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מורחים את פרוסות הלחם בגבינה ומניחים את האלתית המעושנת.
2. מסדרים את המללפון וגבעולי השמיר מעל.
3. חוצים ומגישים.
דרג: