כריך בייגל מיוחד עם אנטיפסטי

מתחשק לכם לגוון את הכריך? קבלו את ההצעה הטעימה והצבעונית שלנו!

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
כריך בייגל מיוחד עם אנטיפסטי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 1 מנה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • גבינה בולגרית למריחה בטעם טבעי
  • 1 בייגל חצוי לרוחב
  • 1 פלפל אדום
  • 1 קישוא פרוס לטבעות בעובי 3 מ"מ
  • חופן עגבניות שרי
  • 1 שן שום קצוצה דק
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • עלי נענע קצוצים
  • עלי בזיליקום קצוצים
  • מלח ים לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • שמן זית

אופן הכנה:

אופן הכנה: 

1. קולים את הפלפל: מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר כסף. קולים את הפלפל בתנור כ-30 דקות, עד שהוא מכוסה כולו בסימני חריכה. מדי 10 דקות הופכים את הפלפל לקלייה שווה. עוטפים את הפלפל בנייר הכסף עליו הוא מונח כך שהאדים לא יברחו ומניחים כ-10 דקות לפני שמסירים ממנו את הקליפה. פורסים לרצועות ומניחים בקערה.
2. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית. כשהשמן חם, מניחים את טבעות הקישואים ועגבניות השרי וצולים עד לסימני חריכה. מעבירים לקערה עם רצועות הפלפל.
3. מוסיפים את השום הקצוץ וחומץ הבלסמי ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4. להכנת הכריך: מורחים את הבייגל בנדיבות בגבינה הבולגרית למריחה. מניחים מעל את הפלפלים הקלויים, טבעות הקישואים ועגבניות השרי. מניחים מעל עלי נענע ובזיליקום ומגישים מיד.

דרג: