כריך אבוקדו וגבינה

כריך בייגל שומשום וגבינת טל העמק פרוסות אבוקדו מתובלות בפלפל שחור גרוס ולבבות חסה טריים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שף

דרג:
כריך אבוקדו וגבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שני בייגל שומשום
  • אבוקדו בשל
  • 4 פרוסות גבינת טל העמק
  • פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם גבינה לבנה 9% למריחה
  • 4 עליי לבבות חסה חתוכים גס
  • מיץ מחצי לימון

אופן הכנה:

הכנה:
1. קולפים את האבוקדו וחוצים לאורכו, מטפטפים מעט מיץ לימון על האבוקדו על מנת שלא ישחיר.
2. מורחים את הבייגל בגבינה לבנה למריחה.
3. מניחים את עלי החסה החתוכים ועליה פרוסת גבינה טל העמק ראשונה על כל כריך.
4. פורסים את האבוקדו, מניחים על הגבינה ומתבלים בפלפל שחור גרוס, מניחים את פרוסת הגבינה השנייה וסוגרים את הבייגל.
5. מגישים עם זיתים ירוקים ליד.
 

דרג: