כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי

כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי

מאת: עדי בן - עמי

דרג:
כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן עבודה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כרוב לבן חתוך גס
  • 1 כף שמן
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • פפריקה חריפה (לפי הטעם)
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • כורכום (לפי הטעם)
  • 3 שיני שום כתושות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מתבלים את הכרוב בתבלינים ובכף שמן.
2. מעבירים לתבנית. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום הגבוה ביותר למשך 20 עד 30 דקות.
3. לאחר מכן, צולים מעט את הכרוב לקבלת מרקם פריך וקראנצ'י.
 

דרג: