כרוב ניצנים בשום ויין לבן ועלי זעתר

כרוב ניצנים בשום ויין לבן ועלי זעתר, מנה בריאה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כרוב ניצנים בשום ויין לבן ועלי זעתר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת כרוב ניצנים קפוא
  • 3 כפות שמן זית
  • 6-7 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כוס יין לבן לבישול
  • עלים טריים משני גבעולי זעתר
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס במקום
  • גבינת פרמזן מגוררת דק להגשה

אופן הכנה:

  • מכינים את הכרובים לפי ההוראות על השקית.
  • שמים במחבת את שמן הזית יחד עם שיני השום הקצוצות. מקפיצים את השום עד שמזהיב מעט.
  • מוסיפים את היין, עלי הזעתר, המלח-פלפל.
  • מכניסים למחבת את הכרובים וממשיכים להקפיץ.
  • עד שהכל נדבק לכרובים ועד שהיין מתאדה לחלוטין.
  • מגישים בצלחת חם או קר-עם או בלי גבינה.


  • דרג: