כרובית מצופה

מתכון כרובית מעולה, הכרובית קריספית ומשתלבת עם מגוון מטבלים ורטבים, מעולה כתוספת לארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כרובית מצופה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 שקית (של 800 גרם) כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל לבן
  • שום
  • 1 כוס קמח
  • ½ 1 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • פטרוזיליה טריה קצוצה

אופן הכנה:


1. מעבירים את הכרובית המוקפאת לכלי מתאים למיקרוגל (700 ווט). מחממים בעוצמה גבוהה 4 דקות, מוציאים ומפזרים על הכרובית מלח.
2. טורפים את הביצים עם התבלינים.
3. טובלים את הכרובית בקמח, בביצים הטרופות ובפירורי הלחם.
4. מטגנים את הכרובית המצופה בשמן עמוק שחומם מראש כ-2 דקות או עד הזהבה.
5. לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה הטריה.

דרג: