כרובית מוקרמת בטחינה וצנוברים

כרובית מוקרמת בטחינה וצנוברים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כרובית מוקרמת בטחינה וצנוברים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 שקית (של 800 גרם) כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
  • חומרי הרוטב:
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 1/4 1 כוסות מים פושרים מלח ופלפל לפי הטעם
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס צנוברים

אופן הכנה:

1. מפשירים את הכרובית במיקרוגל 7 דקות בעוצמה גבוהה או מבשלים אותה בסיר עם מים רותחים במשך 5 דקות ומסננים.
2. מערבבים את הטחינה, המים, מיץ הלימון, המלח והפטרוזיליה.
3. שמים את פרחי הכרובית בשכבה אחידה בתבנית ובוזקים מלח, יוצקים עליהם את רוטב הטחינה ומפזרים את הצנוברים. אופים בתנור ב- 190 מעלות. כ-30 דקות או עד שרוטב הטחינה משחים.

דרג: