כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי

מנה צמחונית שכולם אוהבים לפתוח איתה את הארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כרובית בינונית
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • סלסלת פטריות יער
  • 1/2 כוס עלי מרווה טריים קצוצים גס
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • כף חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית
  • פרורי לחם גסים

אופן הכנה:

1. מפרקים בעזרת סכין דקה את הכרובית לפרחים בינוניים ומעבירים לכלי פיירקס.
2. חותכים את הפטריות לחצאים ומוסיפים לכרובית.
3. מוסיפים את עלי המרווה ובוזקים מעל 3 קורט של מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס, 3 כפות שמן זית וכף חומץ בלסמי.
4. מערבבים היטב וצולים בתנור במשך 15 דקות.
5. מפזרים מעל 2 כפות של פרורי לחם וצולים לעוד 3 דקות עד לקבלת צבע שחום. מגישים חם.
 

דרג: