כרובית בעטיפה פיקנטית של גבינה ושמנת

כרובית בעטיפה פיקנטית של גבינה ושמנת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כרובית בעטיפה פיקנטית של גבינה ושמנת
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כרובית קטנה ללא העלים
  • קמח לקימוח
  • ½ מיכל שמנת לקצפת 32% מסדרת השף הלבן
  • 20 גרם חמאה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • אגוז מוסקט
  • לציפוי:
  • 2 ביצים
  • ½ מיכל שמנת לקצפת 32%
  • 2/3 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית חרדל
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 1 כוס גבינת בשן מגוררת

אופן הכנה:


1. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.), מייבשים את הכרובית ומקמחים אותה מכל הצדדים. שמים בתבנית.
2. ממיסים בסיר קטן שמנת, חמאה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ויוצקים על הכרובית, מערבבים את כל מצרכי הציפוי, שמים על הכרובית מכל הצדדים ומהדקים היטב.
3. כ- 30 דקות עד להזהבה.
 

דרג: