כנפיים של עוף

מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: אלי גרשון

דרג:
כנפיים של עוף
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג כנפיים של עוף
  • לרוטב
  • 2 כפות דבש
  • 2 שיני שום כתושות.
  • שליש כוס רוטב סויה בסגנון סיני.
  • רבע כוס שמן זית.
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי ומגורד דק.
  • כפית שמן שומשום.
  • רבע כפית פפריקה חריפה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מנקים את הכנפיים: קוצצים את הציפורן של הכנף, מחלקים את הכנף ל 2 חלקים, מרתיחים מים ומכניסים את הכנפיים למים ל 2 דקות רתיחה. מוציאים ומנקים את הנוצות אפילו עם פינצטה.
2. שמים את הכנפיים בשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.
3. מעבירים לתבנית בה עשינו מראש מספר חורים לשקית ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לשעה.
 

דרג: