כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום

כנפיים לארוחת צהריים עם החברים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ק"ג כנפי עוף טריות
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • שומשום קלוי
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/2 כוס טריאקי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 1 מקל סלרי, קצוץ

אופן הכנה:

הכנה
1. מנקים היטב את הכנפיים משומן, נוצות וקצה כנף. שוטפים היטב במים קרים ומייבשים בנייר סופג.
2. מעבירים את הכנפיים אל קערה ומתבלים בג'ינג'ר הקצוץ, השום הכתוש, הדבש, שמן הזית, הטריאקי, הבצל הקצוץ והסלרי הקצוץ.
3. מערבבים היטב.
4. מכסים ומשרים במקרר למשך 4-6 שעות לפני הצלייה.
5. בכל שעה מערבבים את הכנפיים במרינדת הטריאקי, מכסים ומחזירים לקירור.
6. צולים היטב מעל הגריל את הכנפיים. מפזרים מעל הכנפיים מהשומשום הקלוי ומגישים חם.
דרג: