כנאפה עם גבינה ופירות יבשים

כנאפה מתוקה, מושלמת ליד הקפה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כנאפה עם  גבינה ופירות יבשים
שף חובבן - בינוני \ חלבי

כמות מנות: 8 מנות/ תבנית בקוטר 20 סנטימטר

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 1 חבילה איטריות קדאיף
  • 150גרם חמאה
  • 300 גרם גבינה ריקוטה
  • פירות יבשים קצוצים
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • קצת מיץ לימון
  • 2 כפות מי ורדים
  • פיסטוק חלבי קצוץ

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בסניה משומנת בחמאה שמים חצי מכמות איטריות הקדאיף אשר ספוגים בחמאה ומהדקים טוב לסניה
2. מחממים במחבת חמאה וסוכר ואת הפירות היבשים, מערבבים ומורידים מהאש
3. מצננים ומעבירים את הפירות היבשים לגבינה
4. מערבבים יחד ומוזגים מעל האטריות שבסניה
5. מוסיפים מעל את שאר האיטריות הטבולות בחמאה ומהדקים
6. מניחים על האש לבישול. כאשר מזהיב הופכים לצד השני
7. מורידים מהאש ומוזגים מעל סירופ ופיסטוקים

הכנת הסירופ: 
לבשל יחד כוס סוכר, כוס מים, קצת מיץ לימון ומי ורדים
 

דרג: