כנאפה

כנאפה

מאת: פרידה ניגרי

דרג:
כנאפה
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם שערות קדאיף קפואות
  • 500 גרם קוטג 9%
  • 1 מחמאה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מי ורדים
  • 2 כפות סולת
  • 1 כוס שמנת להקצפה
  • סירופ סוכר:
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כפית מי ורדים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.ממיסים מחמאה, מוסיפים לשערות קדאיף ומערבבים.
2. מחממים בסיר שמנת להקצפה +2 כפות סולת+1 כף סוכר.
3. מערבבים ומקררים את התערובת. מוסיפים קוטג +2 כפות סוכר+מי ורדים.
4.מניחים 1/2 מכמות שערות הקדאיף בתבנית חסינת אש ומוספים את תערובת הגבינה ואת יתרת שערות הקדאיף.
5. מחממים תנור לחום 170 מעלות ואופים כחצי שעה עד להזהבה.
6. ניתן להוסיף סירופ סוכר.

דרג: