כוסות קדאיף במילוי קרם שוקולד לבן

מכינים בבית קינוח כוסות שערות קדאיף ממולאות בקרם שוקולד לבן חלומי ופירות העונה מעל.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מלינה סואט \

צילום: מלינה סואט \

עיצוב: מלינה סואט

דרג:
כוסות קדאיף במילוי קרם שוקולד לבן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות-תבנית מאפיס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שערות קדאיף, מופשרים לילה לפני
  • 100 גרם חמאת "תנובה"
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 יולו שוקולד לבן
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • פירות העונה חתוכים לקוביות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור 175 מעלות תבנית מאפינס 
2. ממיסים במיקרוגל את החמאה, מוסיפים את שערות הקדאיף ועם הידיים פותחים את השערות כדי שכל החמאה תעטוף את השערות. מפזרים ומצפים באבקת סוכר את שערות הקדאיף.
3. מסדרים את השערות בתבנית שקעים ומהדקים את השערות לדפנות השקע. אופים בתנור כ-15 דקות עד שהתבניות מזהיבות.

4. במקביל מכינים את קרם השוקולד הלבן:
מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר עד לקצפת יציבה.
ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן בפולסים. 
מוסיפים לקצפת את השוקולד המומס ואת המעדן yolo ומקפלים בעדינות לקרם אחיד. 
5. כשתבניות הקדאיף מתקררות, ממלאים אותם בקרם השוקולד הלבן ומקשטים בפירות חתוכים.
דרג: