כדורי שוקולד קורנפלקס

כדורימ שוקולד פריכים במיוחד עם קורנפלקס.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כדורי שוקולד קורנפלקס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 20-25

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר (או חלב או לבן או ערבוב של שני סוגים), שבור לחתיכות קטנות
  • 50 גרם חמאה/מרגרינה
  • 3 כפות חלב/יין
  • 2 כפות סוכר
  • 2.5-3 כוסות קורנפלקס רגיל
  • לשדרוג/עיטור:
  • צימוקים
  • חמוציות
  • דובדבנים מסוכרים

אופן הכנה:

1. ממיסים את השוקולד עם החמאה: בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים חמים מבעבעים קלות (בן מארי). או במיקרוגל (מפעילים לסירוגין עד שהשוקולד נמס לחלוטין).
2. מוסיפים קורנפלקס (הכמות תלויה באיך שאוהבים את האיזון בין השוקולד לקורנפלקס) ומערבבים היטב ובזהירות. חשוב להקפיד לא לשבור את הקורנפלס, כך שהכדורים ישארו קראנצ'ים.
3. נוטלים כפית גדושה מהתערובת, מסדרים במנג'טים. מוסיפים מעל (אם רוצים): דובדבנים מסוכרים, חמוציות או צימוקים. מניחים במקרר למשך שעה לפחות.

דרג: