כבדי עוף ברוטב שזיפים

מנה מתקתקה קלה להכנה: כבדי עוף מוקפצים בבצל ושזיפים

מאת: שירלי סטפנסקי

דרג:
כבדי עוף ברוטב שזיפים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 ק"ג כבד עוף
  • שזיפים מיובשים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/4 כוס רכז רימונים
  • 1 בצל
  • שמן זית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מטגנים בצל עד להשחמה.
2. מטגנים את הכבדים במחבת לפי רמת העשייה הרצוייה.
3. מתבלים עם קצת מלח ופלפל שחור.
4. מוסיפים רכז רימונים ואת השזיפים המיובשים ומצמצמים על אש קטנה.
5. מגישים על מצע של חסה וקרקרים בצד.
דרג: