ירקות מוקפצים בסגנון המזרח הרחוק עם גבינת עמק

מנה בסגנון אסיאתי עם טוויסט: ירקות מוקפצים פיקנטיים בשילוב גבינת עמק

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שליסל

דרג:
ירקות מוקפצים בסגנון המזרח הרחוק עם גבינת עמק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 5 בצל ירוק
  • 1/2 קופסא נבטים
  • 2 קישואים
  • 1/4 ראש כרוב לבן
  • 1/4 כוס רוטב סויה סיני
  • 1 כף ג’ינג’ר
  • 1 פלפל צ’ילי
  • 1-2 כפות סוכר חום
  • 5 יחידות גבינת עמק ביס טבעי חתוך לרבעים
  • 100 גרם פתיתי עמק
  • מעט שמן

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. חותכים את הבצל, הפלפלים והכרוב לקוביות בינוניות ומניחים כל ירק בכלי נפרד.
2. חותכים את הגזר והקישואים לחצאי טבעות ומניחים בכלים נפרדים. חותכים את הבצל הירוק למקלונים. קוצצים את פלפל הצ’ילי.
3. מחממים ווק, יוצקים לתוכו את השמן ומטגנים קלות ג’ינג’ר ופלפל צ’ילי. מוסיפים את הבצל והגזר, ומערבבים.
4. מוסיפים את הפלפלים, מערבבים שוב ומקפיצים בעזרת 2 כפות כ-2 דקות.
5. מוסיפים את הכרוב, מערבבים ויוצקים מעל סויה.
6. מוסיפים קישואים, נבטים וסוכר חום, מערבבים ומוסיפים את הבצל הירוק.
7. מוסיפים את גבינת העמק ומערבבים.
8. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים את פתיתי העמק. מגישים מייד.
דרג: