ירקות אפויים עם בזיליקום

מנה קלילה של ירקות קלויים, מתאימה כתוספת או כעיקרית דיאטטית

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: גלית מנחם

דרג:
ירקות אפויים עם בזיליקום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בטטה
  • תפוח אדמה
  • בצל
  • קישואים או קישואי זיוקני
  • גזר
  • כרובית
  • גמבה אדומה או כל גמבה אחרת
  • 2 כפות שמן
  • 4 קוביות של בזיליקום קפוא

אופן הכנה:

1. חותכים את כל הירוקת או לעיגולים או רצועות.
2. מוספים כף שמן ומלח לפי הצורך. מניחים בתבנית. 
3. שמים כ- 4 קוביות של בזיליקום קפוא. מערבבים הכל יחד. 
4. מכניסים לתנור למשך 30-40 דקות.
דרג: