יין חם עם פרי הדר

משקה אלכוהולי חורפי מושלם לאירוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
יין חם עם פרי הדר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 750 מ"ל יין אדום יבש
  • 150 מ"ל יין פורט
  • 75 מ"ל ברנדי
  • 75 מ"ל ליקר טריפל סק
  • 2 מקלות קינמון
  • עלה דפנה
  • 4 נעצי ציפורן
  • 2 כפות סוכר חום
  • גרגרי רימון
  • 2 תפוזים פרוסים דק
  • 2 לימונים פרוסים דק
  • עלי נענע לקישוט

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מחממים, תוך כדי ערבוב, על אש נמוכה את כל המרכיבים חוץ מהנענע, עד שריח היין נמוג. חשוב לזכור – לא להרתיח!
2. מסירים מהאש, ממתינים 15 דקות, מוסיפים את הנענע ויוצקים את היין לכוסות.


 
דרג: