יוגורט עם קוביות מלון ומעדן שזיפים

יוגורט עם מעדן שזיפים ונגיעת תפוז. קינוח בריא ומרענן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
יוגורט עם קוביות מלון ומעדן שזיפים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 גביעי יוגורט יופלה לבן 1.5%
  • כמה טיפות מי "זהר" או מי וורדים או תמצית וניל
  • ממתיק: 1 כף אבקת סוכר חום או מעט ממתיק מלאכותי
  • 2 כוסות קוביות מלון
  • 4 יחידות ענבים טריים
  • עלי נענע טריים ויפים
  • מיץ מתפוז אחד
  • 1 ק״ג שזיפים

אופן הכנה:

1. למעדן השזיפים: מבשלים 1 ק"ג שזיפים טריים, מגולענים עם מיץ תפוזים סחוט טרי מתפוז אחד עד לריכוך. מצננים ושומרים במקרר.
2. הרכבת המנה: מערבבים יוגורט עם טיפות "זהר" או טעם אחר וממתיק. שמים בגביע אישי רבע מהכמות.
שמים מעדן שזיפים (משאירים מעט לקישוט בסוף). שמים 1/2 כוס קוביות מלון. שופכים את שארית מעדן השזיפים. מעטרים בענב אחד ושני עלי נענע.



 

דרג: