טרפלס שוקולד

טרפלס שוקולד

מאת: ליאת רוטר

דרג:
טרפלס שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפיות ברנדי
  • 1 כף קקאו
  • 2 חלמונים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד והחמאה יחדיו מעל סיר מים רותחים.
2. מוסיפים את השמנת המתוקה, כל זאת מעל להבה נמוכה.
3. לאחר שהכל נמס, מורידים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל, הקקאו והברנדי ומערבבים היטב.
4. לאחר שהמסה התקררה  מוסיפים את החלמונים ומבליעים אותם אחד אחד.
5. מקפיאים את המסה. ניתן לשים את השוקולד בתבנית מיוחדת לטרפל ולאחר ההקפאה לטבול אותם בקקאו, לעצלנים שביננו ניתן לשפוך את המסה לתבנית שטוחה ולפזר מעט קקאו מעל.
6. חותכים לחתיכות קטנות ומגישים.
7. ניתן להוסיף למסה אגוזים, פירות יער או פולי קפה לפני ההקפאה.
דרג: