טרמיסו

טרמיסו

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שרון כהנים

דרג:
טרמיסו
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10 מנות\תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 גבינת נפוליאון בטעם טבעי או מסקרפונה
  • 0.5 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • 0.5 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 2 כפות ליקר סברה / או ליקר קפה אחר
  • טורט מ- 6 ביצים או לחילופין בישקוטים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1 - מערבבים גבינה + סוכר + ביצה + ליקר
2 - מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה. 
3 - מקפלים את 2 התערובות יחד
4 - מכינים כוס נס קפה עם חלב וסוכר, מערבבים בו 2 כפות ליקר סברה
5.אם הולכים על עוגת הטורט - מחלקים אותה ל- 3 (אם עושים עם בישקוטים - עושים רק 2 שכבות) 6.בתבנית 26 שמים שכבת טורט (או מסדרים בישקוטים בשורות) 
7.מרטיבים עם כף במעט קפה מקורר עם כפית ליקר ומעליה שליש מהקרם
8.שכבת טורט נוספת - מרטיבים בקפה שמים קרם
9.שכבת טורט אחרונה - מרטיבים בקפה שמים קרם
10.במקרר ל- 24 שעות
11.לפני הגשה מפזרים מעל אבקת נס קפה, לשידרוג חגיגי סידור גליליות מעל

אפשר גם בהגשה אישית, חתיכות בישקוטים בכוסית עם מעטה קרם ומעליו אבקת נס קפה.
דרג: