טריקולד הכי קל בעולם

מאת: הדס שמלצר

דרג:
טריקולד הכי קל בעולם
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: תבנית 24 ס״מ - 8 פרוסות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 חלבוני ביצה
  • חצי כוס סוכר
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה (38%-עדיף)
  • 100 גר שוקולד מריר
  • 100 גר שוקולד חלב
  • 100 גר שוקולד לבן
  • 2 כפות ריבת חלב
  • 2 כפות חלב

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מקציפים 6 חלבונים + סוכר עד שנוצר קצף קשה.
2. עכשיו זה תלוי במיקסר שלכם, אם הוא טוב אז שופכים לאט ובעדינות את השמנת לתוך הקצף. אם יש חשש שהקצף ייפול, מקציפים את השמנות בקערה נפרדת ומערבבים.
3. בקערת זכוכית ממיסים 100 גר שוקולד מריר, מערבבים עם שליש מקצף, ומקפיאים לכחצי שעה. עדיף בתבנית עגולה 24 קפיצית.
4. באותה קערה (אין צורך לשטוף) ממיסים את השוקולד חלב ושוב מערבבים עם שליש מהקצף.
5. עושים את אותו תהליך עם השוקולד לבן.
6. לאחר שכל השכבות קפאו, לוקחים כוס חד פעמית ומערבבים את ריבת החלב עם 2 כפות חלב.
6. יוצרים שבלול על העוגה, מורחים עם קיסם כל 2 ס"מ לכיוון הפוך, ליצירת מראה של קורי עכביש. למשקיענים, ניתן להכין בכוסות שקופות.
דרג: