טרין שוקולד

טרין שוקולד

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: הדר גולדנברג

דרג:
טרין שוקולד
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מוקצפת יציבה
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה של סף רתיחה
  • 50 גרם שקדים מולבנים מרוסקים
  • 50 גרם סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1. שופכים בקערה את השוקולד, הסוכר והשקדים. 
2. מוסיפים את השמנת, מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ומצננים לטמפ' החדר. 
3. בתנועות קיפול מקפלים את הקצפת היציבה לתוך התערובת ומוזגים לכוס הגשה. 
4. מכניסים למקרר ל-6 שעות.   

דרג: