טרין גבינת עיזים, קצ'קבל ופלפלים

טרין גבינת עיזים, קצ'קבל ופלפלים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טרין גבינת עיזים, קצ'קבל ופלפלים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 0.5 פלפל צהוב בינוני
  • 0.5 פלפל ירוק בינוני
  • 1 כף גדושה בצל קצוץ דק
  • שמן זית
  • 1 ענף טימין בינוני
  • פלפל שחור
  • מלח גס
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 250 גרם גבינת שמנת נפוליאון 30% בטעם טבעי של תנובה
  • 150 גרם גבינת גלעד - קצ'קבל של תנובה, מגורדת דק
  • 200 גרם גבינת פרומעז של תנובה
  • 2 כפות אגוזי מלך טחונים
  • מלח ים
  • פלפל לבן
  • 5 ענפי עירית חתוכים דק
  • 1 כפית קצח שחור
  • 1 כף עלי טימין טרי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות
2. מחממים 40 גרם חמאת תנובה וצולים את הבצל 3 דקות.
3. מוסיפים את הפלפלים , ענף טימין, קורט פלפל שחור, וקורט מלח גס.
4. צולים 10 דקות ומסננים.
5. מרכיבים את הטרין: מערבבים היטב בקערה את גבינת השמנת, הפלפלים, שארית החמאה, גבינת העיזים, הקצ'קבל, העירית, קורט מלח ים ופלפל לבן.
6. מרפדים צלחת מרק בניילון נצמד, מעבירים אליה את תערובת הגבינות ומהדקים היטב. מכסים היטב בניילון נצמד.
7. מעבירים למקרר למשך לילה.
8. לפני ההגשה מסירים את הניילון המכסה את הצלחת. מניחים את צלחת ההגשה מעל צלחת המרק שבה הטרין, ובשתי ידיים הופכים תוך סיבוב. מסירים את צלחת המרק וקולפים לאט את הניילון מהטרין.
9. מעטרים באגוזים, עלי טימין וקצח שחור.

דרג: