טרין בטטה מעולה

טרין בטטה מעולה, נשנוש קל למנות ראשונה

מאת: ענבר יצחקי

דרג:
טרין בטטה מעולה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פטה כבשים 20%
  • בטטה
  • פירורי לחם גסים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • זיתים שחורים ביין
  • אבקת אגוז מוסקט
  • ביצה
  • שמן לטיגון
  • עלי בזיליקום טריים

אופן הכנה:

  • מכניסים את הבטטה לתנור עד שהיא רכה. מוצאים את תוכן הבטטה לקערה ומערבבים את הבטטה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומעט אבקת אגוז מוסקט.
  • מניחים שיכבה של סמ' בתוך תבנית מרובעת ומעל מניחים את גבינת הצאן שהיא מעורבבת עם זיתים עלי בזיליקום ופלפל שחור ומעל עוד שיכבת בטטה כמו בשיכבה הראשונה.
  • מכניסים את התבנית לתוך המקפיא לשעה שד שכל החומרים מתאחדים.
  • מוצאים את התבנית מהמקפיא מוצאים את הטרין מהתבנית טובלים בביצה ובבפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמת הפירורים.
  • אחרי ההשחמה מכניסים את הטרין לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל- 10 דק עד 15 תלוי בעובי הטרין.
  • חותחים את הטרין ל-4 חלקים ומנחים על הצלחת.
  • מומלץ להגיש עם סלט ירוק בצד.


  • דרג: