כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
קינוח שכבות נפלא עם פירות יער ושוקולד לבן שמכינים בקלות
לקראמבל:
1. מערבבים במעבד מזון או במערבל חשמלי עם וו גיטרה חמאה רכה עם סוכר דמררה ודבש עד לקבלת קרם רך, מוסיפים קמח ומלח ולשים במהירות נמוכה רק עד לקבלת בצק פירורי. מניחים במקרר לשעה.
2. מפזרים את הפירורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם ל- 170 מעלות 15 דקות להשחמה ומצננים.
לפירות יער:
מערבבים בקערה פירות יער עם סוכר וברנדי או רום, מניחים בטמפרטורת החדר לשעה לספיגת טעמים.
לקרם שוקולד לבן:
1. ממיסים במיקרוגל או בסיר קטן את השוקולד הלבן עם חצי כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה, מעבירים למקרר לשעתיים
2. מקציפים מעט במערבל חשמלי את תערובת השוקולד הלבן לריכוך, מוסיפים את יתרת כמות השמנת המתוקה בהדרגה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
להרכבה:
מפזרים בתחתית כל כוס קראמבל בשכבה אחידה, מכסים בשכבת קרם שוקולד לבן בעזרת שקית זילוף או בעזרת כף ומניחים מעל פירות יער. מפזרים שוב קראמבל, מעטרים בקרם שוקולד לבן ומקשטים בפירות יער.