טריו-קוקוס שוקולד וקרם חמאת בוטנים

טריו-קוקוס שוקולד וקרם חמאת בוטנים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: יפה ימין

דרג:
טריו-קוקוס שוקולד וקרם חמאת בוטנים
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: שעה

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שכבה ראשונה
  • 6 חלבונים
  • 2 כוסות סוכר 400 גר'
  • 4 כוסות 400 גר' קוקוס טחון
  • 1 כף 10 גר' קמח מצה דק
  • 1 כף 10 גר' קמח תפוחי אדמה
  • שכבה שנייה
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 180 מ"ל שמנת מתוקה
  • שכבה שלישית
  • 0.75 כוס חלב מרוכז
  • 150 גר' חמאת בוטנים חלקה
  • 70 מ"ל שמנת מתוקה
  • 50 גר' שוקולד מומס לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנה: שכבה ראשונה
1.לחמם תנור ל-150 מעלות
2.בקערת המיקסר עם וו הקצפה  שמים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית.  3.מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומגבירים את המהירות עד לקבלת קצף נוקשה ומבריק
4.מקפלים פנימה בעדינות את הקוקוס קמח מצה וקמח תפוחי אדמה
5.מסדרים עטרות נייר על תבנית ומעבירים את הקצף לשקית זילוף
6.מזלפים מהקצף לתוך העטרות חצי גובה  7.אופים 30 דקות מצננים 
  שכבה שנייה
1.מניחים את השוקולד בקערית מחממים שמנת מתוקה עד להיווצרות בועות ושופכים על השוקולד
2.ממתינים שניות אחדות ומערבבים היטב מצננים
משטחים על עוגיות הקוקוס ומעבירים למקפיא ל-10 דקות
  שכבה שלישית
1.ממיסים את כל המצרכים משטחים על השוקולד מעבירים למקפיא ל-10 דקות
2.ממיסים את השוקולד ומזלפים מעל  
דרג: