טריו פטריות שרדונה

מנת פתיחה חגיגית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טריו פטריות שרדונה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם פטריות מעורבות {שמפניון .יער .פורטבלו }
  • 1/2 בצל שאלוט קצוץ
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 60 גרם חמאת  תנובה
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה לבישול 15%  מסדרת "השף הלבן"
  • קורט עלי טימין קצוצים
  • 10 יחידות עגבניות שרי מסוג תמר
  • מלח
  • פלפל שחור, טחון טרי
  • קורט אגוז מוסקט טרי
  • 1/2 כוס  פתיתי גבינה מסדרת "השף הלבן"

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. במחבת טיגון מזהיבים את הבצל בשמן זית וחמאה.
2. מוסיפים בהדרגה את הפטריות, מוסיפים את היין, כעבור כשני דקות מוסיפים את השמנת ומצמצמים את הרוטב.
3. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
4. מוסיפים לקישוט את עגבניות השרי והטימין.
5. מוסיפים פתיתי גבינה מסדרת "השף הלבן" לעיטור המנה .



 

דרג: