טרטר פלמידה לבנה, תפוחים חמוצים ושאטה טרי

מנת דג טעימה ומיוחדת שכולם ידברו עליה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף דוד גולדוואסר, מסעדת פסטיס

דרג:
טרטר פלמידה לבנה, תפוחים חמוצים ושאטה טרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם פילה פלמידה לבנה ללא העור
  • 200 גרם תפוח עץ "גרני סמית" קלוף וללא הליבה
  • 1/2 פלפל שאטה אדום טרי, ללא הגרעינים וקצוץ לקוביות קטנות
  • 2 כפות בצל ירוק, קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • פלפל שחור טרי
  • מלח ים גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. לפני ההכנה מוציאים את הדג מהמקרר - חצי שעה לפחות לפני ההכנה.
2. קוצצים את פילה הדג (לאחר שוידאנו שאין עצמות) לקוביות קטנות, בערך 1/2 ס"מ.
3. קוצצים את תפוחי העץ לקוביות קטנות של 1/2 ס"מ.
4. מוסיפים את כל שאר החומרים ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
5. לפני ההגשה ממתינים כמה דקות עם התערובת, להטעמת הטעם.
7. מעצבים בצלחות אישיות ומזלפים מעט שמן זית מעל.

 
דרג: