טראפלס שקדים ואגוזי קשיו

קינוח מושלם שכולם ידברו עליו

מאת: אורנה ג'ירד

דרג:
טראפלס שקדים ואגוזי קשיו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 25

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • שלושת רבעי כוס קצפת צימחית
  • חצי כוס שקדים
  • 25 גרם מרגרינה
  • ליקר רום
  • חצי כוס אגוזי קשיו קצוצים דק

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. שוברים את השוקולד לקוביות.
2. מחממים את הקצפת עד כמעט רתיחה, שופכים על השוקולד מחכים דקה ומערבבים.
3. מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד המסה מלאה ואז מוסיפים את תערובת השקדים והאגוזים ומערבבים.
4. מכניסים למקרר לשעתיים.
5. מוציאים ויוצרים כדורים קטנים.
6. ניתן לגלגל בקקאו, קוקוס או אגוזים טחונים דק.

דרג: