טראפלס שוקולד

מתכון להכנת טראפלס, גרסת מיני מתוחכמת ומשודרגת לכדורי שוקולד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טראפלס שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 30 טראפלס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 25 מ"ל ברנדי או ליקר אגוזים
  • לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד ג'יאנדויה מומס פושר (או שוקולד רוזמרי)
  • לקישוט:
  • שקדים קלויים קצוצים
  • שוקולד מגורר או אבקת קקאו

אופן הכנה:

הכנה:
1. מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר.
2. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
3. מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
4. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
5. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו.
6. שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
דרג: