טראפלס שוקולד

טראפלס שוקולד

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף קובי פרסול

דרג:
טראפלס שוקולד
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10-20 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 32% שומן מסדרת השף הלבן(אפשר להשתמש גם ב-15% )
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 0.5 שקית אבקת קקאו
  • אבקת סוכר

אופן הכנה:


אופן ההכנה:
1. מניחים את השוקולד בשקית ובעזרת פטיש של שניצל, מרסקים על קרש חיתוך לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה בינונית.
2. מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.
3. ממיסים היטב את השוקולד בתוך השמנת ומעבירים למקרר לפחות למשך שעה וחצי.
4. בעזרת כפית מוציאים מנות קטנות ומגלגלים בידיים לכדורים קטנים.
5. את הקקאו מעבירים לקערה קטנה ומגלגלים את הכדורים - כל אחד בנפרד, בתוך אבקת הקקאו .
6. מסדרים את הטרפלים בצלחת ומעל מפזרים את אבקת הסוכר בעזרת מסננת קטנה

בתאבון!

דרג: