טראפלס שוקולד ואגוזים

ממתק מושחת וחטיפי ונפלא כשר לפסח

מאת: נטלי לוין \

צילום: נטלי לוין \

עיצוב: נטלי לוין

דרג:
טראפלס שוקולד ואגוזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כף ברנדי
  • לקישוט:
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

אופו הכנה:

1. קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה.
2. בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה.
3. יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד הקצוץ, ממתינים כדקה וטורפים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.
4. מוסיפים ברנדי ומערבבים היטב.
5. מצננים את תערובת השוקולד במקרר במשך כ-4-5 שעות לפחות או עד שהיא מתייצבת לחלוטין.
6. בעזרת 2 כפיות נוטלים פיסות קטנות מתערובת השוקולד הקרה ומגלגלים בידיים לכדורים.
7. מצפים את הכדורים באגוזים קצוצים ומניחים על צלחת. שומרים במקרר עד ההגשה.
דרג: