טירמיסו

טירמיסו מושלם שאורחים אוהבים

מאת: עדן זגורי

דרג:
טירמיסו
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: מנות 12

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 חלמוני ביצה
  • 2 חבילות גבינת מסקרפונה
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • פקק אמרטו
  • פקק תמצית וניל
  • 30 יחידות בישקוטים
  • כוס אספרסו לטבילת הביסקוטים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים במיקסר את החלמונים בערך 3-4 דקות, עד שהם הופכים לקציפה בהירה ומעבירים לקערה.
2. מערבבים במיקסר את גבינת המסקרפונה יחד עם אבקת הסוכר כ-3 דקות, עד שהתערובת נראית אוורירית ומעבירים לקערה.
3. מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר עד שמתקבלת קצפת, בערך 5 דקות על מהירות גבוהה.
4. מערבבים יחד את 3 ההקצפות בעדינות ומוסיפים את האמרטו ותמצית הוניל.
5. שופכים את הקפה לצלחת או קופסה רחבה, טובלים את הבישקוטים ומסדרים בתחתית הרינג.
6. שופכים 1/2 מהקרם מעל הבישקוטים בשכבה אחידה.
7. מסדרים עוד שכבה של בישקוטים מעל הקרם ומעל שופכים את יתרת הקרם.
8. מצננים במקרר כ-24 שעות ומגישים בעיטור אבקת קקאו.
דרג: