טירמיסו

קינוח איטלקי מתוק

מאת: זהירה מחאמיד

דרג:
טירמיסו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית מלבנית בגודל 24*24 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בסיס
  • 2 חבילות בישקוטים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • כף קפה נמס
  • שתי כוסות מים
  • מלית
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס סוכר
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 4 מעדן קרלו בטעם וניל
  • 3 כפות קקאו לקישוט
  • תמצית וניל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה ושמים בצד.
2. מקציפים את החלמונים עם כף סוכר.
3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר הנותר ותמצית הוניל ומוסיפים את השמנת מתוקה ומעדני הקרלו.
4. לתערבות מוסיפים את החלמונים לאט לאט בעזרת כף ( משאירים את המרקם הקציפתי).
5. טובלים את הבישקוטים בסירופ הקפה ( קפה נמס עם המים ) ומסדרים בתבנית, מעל יוצקים שכבה של המלית, ושוב מסדרים שכבה של בישקוטים ושכבה של הגבינה.
6. מקשטים באבקת קקאו ומכניסים למקרר.
דרג: