טחינה ירוקה

מתכון להכנת טחינה ירוקה חמצמצה שתשדרג כל ארוחה. טעים עם סלט קצוץ, מנה בשרית או סתם פרוסת לחם טרי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טחינה ירוקה
עד 10 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות של טחינה גולמית איכותית
  • כוס וחצי פטרוזיליה טריה קצוצה גס
  • מלח לימון
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • קורט מלח

אופן הכנה:

1. מעבירים את הפטרוזיליה אל מעבד מזון, מוסיפים 1/4 כוס מים מים וטוחנים היטב.
2. מוסיפים לתערובת את הטחינה הגולמית, קורט מלח, חצי כפית שום הכתוש, 2 קורט מלח לימון וכוס מים ומערבבים במעבד המזון.
3. טעם הטחינה צריך להיות חמצמץ מעט. על מנת לקבל צבע ירוק בוהק, ניתן להוסיף עוד פטרוזיליה.
 

דרג: