טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים ( ללא סוכר )

טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים ( ללא סוכר )

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים  ( ללא סוכר )
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 8-10 מנות\ תבנית חד פעמית עגולה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1. לעוגת בסיס :
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • 1.5 כוס אבקת סוכרזית לאפיה
  • 0.75 כוס קוקוס
  • תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 0.5 כוס שמן
  • 2 כוסות קרם קוקוס
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חב' מסקרפונה
  • 1 כף סוכרזית לאפיה
  • קרם לימון :
  • 1.5 כוס מיץ לימון
  • 1.5 כוס מיץ תפוז
  • 50 ג' חמאה
  • 1 כף סוכרזית לאפיה
  • 2 כפות קורנפלור (אפשרי להחליף לג'לטין)
  • לקישוט : קוקוס קלוי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
העוגת בסיס -
1.לערבב הכל יחד עד מרקם אחיד ולהעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום 170C בערך 50 ד'
2.מקציפים שמנת מתוקה של השף הלבן 38% עם מסקרפונה + כף סוכרזית
3.במחבת ממיסים 50 ג' חמאה מוסיפים את הנוזלים + כף סוכרזית
4.בקערה מערבבים את הקורנפלור עם מעט מהמיץ ומאחדים

 הרכבת העוגה :
1.על עוגת הבסיס הקרה מוסיפים שכבה נדיבה של קצפת
2.יוצקים את הקרם לימון על הקצפת לאחר קירור

לקישוט : קוקוס קלוי
דרג: