טורט גבינה

טורט גבינה מצוין. מתכון שעובר מדור לדור

מאת: יעל לנצמן

דרג:
טורט גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים
  • 1 +1/2 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 שמנת חמוצה
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 3 כפות מלאות קמח תופח
  • ציפןי לאחר הקירור :
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 סוכר וניל

אופן הכנה:

1. מפרידים את הביצים.
2. מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף קשה.
3. בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים עם החלמונים.
4. מאחדים את 2 התערובות בתנועות עטיפה.
5. מחממים תנור ל 180מעלות,מכניסים לאפייה לשעה בערך.
6. כשהעוגה קרה מקציפים את כל חומרי הציפוי ומורחים על העוגה.
7. מקשטים בפרי העונה או במעט ריבת פירות יער.
 
דרג: