טורט גבינה

עוגה חגיגית לחג השבועות

מאת: צביה יסעור

דרג:
טורט גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: תבנית 28 ס"מ 16 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 קופסאות 5% גבינה - של תנובה
  • 1 שמנת חמוצה - של תנובה
  • 2 אב' סוכר וניל
  • 7 ביצים
  • 1 כוס קמח +2 כפות קונפלור
  • 2 כוסות סוכר

אופן הכנה:

הכנה
1. מערבבים את הגבינה עם השמנת והווניל. את החלבונים להקציף עם כוס סוכר.
2. מוסיפים את החלמונים עם כוס סוכר לתערובת הגבינה. ולבחוש בעדינות.
3. מוסיפים את הקמח והקורנפלור לגבינה ולבסוף מוסיפים את הקצף.
4. שמים בתבנית משומנת. 
5. אופים בחום גבוה 200 מעלות - 10 דקות
6. מורידים לטמפ' 170 מעלות ולאפות במשך שעה.
לא לפתוח את התנור.
חשוב מאוד להשאיר את העוגה עד שתתקרר!!!
דרג: