טורטיות ממולאות בגבינה

מנה קלה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טורטיות ממולאות בגבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • טורטיות מוכנות
  • 1 חבילה (750 גרם) גבינה לאפייה 5% מסדרת השף הלבן
  • 1 חבילה (100 גרם) פתיתי פרמז'ן מסדרת השף הלבן
  • סלמון מעושן
  • רצועות מלפפונים
  • רצועות אבוקדו
  • רצועות בצל ירוק
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

הכנה
1. מחממים קלות טורטיה במחבת שטוח. (אם הטורטיה גמישה מספיק, אין צורך לחמם)
2. מורחים על הטורטיה שכבה אחידה של הגבינה לאפיה ומסדרים מעליה שכבה דקה של הסלמון והירקות. מגוונים במילוי לפי הטעם.
3. מגלגלים את הטורטיה ומדביקים אותה במעט גבינה בתוספת פתיתי הפרמזן.
4. חותכים את הגליל באמצע, באופן אלכסוני, לקבלת גלילים קצרים עם חתך צבעוני ויפה.
5. מסדרים על צלחת (בדומה לסושי) ומגישים מיד.

דרג: