טורטיה במילוי בשר טחון פטריות ובצל

טורטיה במילוי בשר טחון פטריות ובצל

מאת: שירן חדד

דרג:
טורטיה במילוי בשר טחון פטריות ובצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 12

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • בצל גדול 1
  • פטריות שימורים אפשר אחת גדולה או שתיים קטנות
  • חבילת טורטיות של "וילי פוד"
  • רוטב צ'ילי מתוק וחריף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • טיפה כורכום
  • פפריקה מתוקה

אופן הכנה:

  • מזהיבים בצל מוסיפים פפריקה עם מעט מים ואז מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו בעזרת כף מוסיפים מלח פלפל שחור ואת הכורכום ואת הצ'ילי החריף ומבשלים כ-30 דק'אז מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד בערך 5 דק'.
  • מורידים את הסיר מהגז לוקחים מחבת וכשהיא חמה שמים עליה את הטורטיה שתתחמם כדי שלא תתפרק בעת הקיפול 3 שניות מכל צד.
  • לוקחים את הטורטיה מורחים עליה צ'ילי מתוק ועל זה מוסיפים את הבשר וסוגרים.
  • בתאבון!
    נ.ב-ניתן לחמם כל הפלטה בשבת או בתנור על חום 250 למשך 5 דק' או לפי הצורך.
    דרג: