טופו חם בערמונים וירקות

מהיר, טעים ומשביע: מנה מוקפצת של טופו, ירקות, ערמונים ועשבי תיבול

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טופו חם בערמונים וירקות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת טופו
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 בצל אדום פרוס
  • 1 פלפל ירוק בינוני, חתוך לקוביות גדולות
  • 1/2 פלפל צהוב, חתוך לקוביות גדולות
  • 1 פלפל אדום בינוני, חתוך לקוביות גדולות
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס ערמונים לחים שלמים (ניתן להשיג ברשתות השיווק)
  • 1 גזר גדול, פרוס לפרוסות דקות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • קורט קטן אגוז מוסקט
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה בשמן (להשיג ברשתות השיווק)
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 2 קורט מלח

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ.
2. מחממים ווק, מוסיפים 2 כפות שמן זית וצולים את הטופו להשחמה קלה. מוציאים את הטופו מהווק ומעבירים לצלחת.
3. מחממים באותו הווק 2 כפות שמן זית וצולים את הבצל עם הפלפלים, קורט פלפל שחור גרוס, הערמונים והגזר כ-5 דקות, עד לריכוך קל.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה, קורט קטן של מוסקט, 2 שיני השום הכתושות, חצי כפית פפריקה מתוקה ומערבבים.
5. מוסיפים חצי כוס יין לבן ומערבבים לאידוי רוב הנוזל. מתבלים ב-2 קורט מלח ומערבבים לדקה.
6. מגישים חם.
דרג: