טוסט צרפתי

טוסט מיוחד במינו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טוסט צרפתי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כוס חלב
  • 2 ביצים
  • 5 פרוסות לחם (עדיף לא טרי)
  • סוכר
  • חמאה לטיגון

אופן הכנה:

הכנה
1. בוקעים את הביצים לקערה שטוחה ועמוקה מעט, שופכים כוס חלב לצלחת שטוחה ועמוקה מעט.
2. שמים במחבת גדולה חתיכה מכובדת של חמאה לאחר שהחמאה נמסה לטבול את הלחם בביצה ואח"כ החלב (הסדר הזה חשוב מאוד, ככה הטוסט יוצא טוב).
3. ואז מכניסים למחבת והופכים כאשר הצד הראשון מוכן. לאחר שהטוסט טוגן טובלים אותו בסוכר. 
 

דרג: