טוסט כתר

טוסט במחבת עם המון גבינה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: סבינה ולדמן \

צילום: דלית רוסו \

עיצוב: אסף אמברם

דרג:
טוסט כתר
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 1 מנה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 פרוסות לחם, רצוי מרובע
  • ‏2 פרוסות עמק
  • מעט חמאת תנובה
  • ‏2 כפות גדושות פתיתי עמק

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מניחים פרוסות גבינה בין פרוסות הלחם.
‏2. ממיסים חמאה במחבת בינונית ומטגנים את הטוסט להזהבה משני הצדדים ומוציאים מהמחבת.
‏3. מפזרים במרכז המחבת פתיתי עמק ומחממים עד שהגבינה נמסה.
4. מניחים את הטוסט על הגבינה ומטגנים עוד דקה עד שהגבינה המומסת מזהיבה.
5. מרימים בעדינות את הטוסט כך שימשוך אחריו את חוטי הגבינה המומסת, ממשיכים להחזיק באותו מצב עוד חצי דקה עד שהגבינה מתקשה, הופכים ומגישים.

דרג: