טוסט בראנצ'

ארוחת בוקר משודרגת – טוסט קרואסון במילוי גבינת חמד, בצל מקורמל וביצת עין. סלט קטן בצד – ואתם יותר ממסודרים לבוקר.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קרואסון, חצוי לרוחב
  • גבינת חמד פיראוס, חתוכה לפרוסות דקות
  • 1 בצל, פרוס לטבעות ומקורמל
  • 1 ביצה
  • חמאה
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה:

1. מניחים את פרוסות הגבינה בתוך הקרואסון ומניחים מעל את הבצל המקורמל. מתבלים במעט מלח ופלפל.
2. מחממים מחבת פסים. כשהמחבת חמה ממיסים מעט חמאה ומטגנים את הקרואסון 2-3 דקות, עד לסימני צריבה. נופכים את הקרואסון ומטגנים מצידו השני.
3. מטגנים ביצת עין למידת העשייה המועדפת עליכם. מניחים מעל טוסט הקרואסון, מוסיפים מעל מלח ומגישים מיד.

דרג: