טוסט אלפרדו טעים במיוחד

מאת: לימור מחפוד

דרג:
טוסט אלפרדו טעים במיוחד
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 7 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חב' פטריות שמפיניון/טריות
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה (מוצלח למרות שלא נשמע) או לבישול
  • 3-4 כפות מלאות של אבקת מרק עוף פטריות
  • 1 כפית תבלין אגוז מוסקט, קצת פלפל שחור
  • חצי חבילת כוסברה קצוצה דק דק
  • עגבניות חתוכה לפרוסות דקות
  • 1 חב' גבינה צהובה רגילה או מגורדת
  • 3-4 לחמניות עגולות או ארוכות חצויות ל-2.

אופן הכנה:

הכנה
1. מטגנים במעט שמן את הפטריות. 
2. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה קלה(!), מוסיפים את המרק פטריות ומערבבים היטב שלא יווצרו גושים.
3. מוסיפים את האגוז מוסקט והפלפל שחור ומבשלים עוד 2 דקות עד שהכל מסמיך ומכבים את האש.
4. מניחים את הלחמניות על מגש של תנור עם נייר אפייה. שמים על כל לחמניה מהרוטב שמנת פטריות
5. מפזרים כוזברה ומעל זה עגבניה. מניחים גבינה צהובה
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות על טורבו, מוכן כשהגבינה נמסה וקצת משחימה.
7. מגישים עם סלט ירקות חי או רוטב אלף האיים.
דרג: